Strona główna › Rozmowy › Public Forum › Hej, skąd jesteśmy :) Wpisujcie w jakich miastach mieszkamy.
-
Hej, skąd jesteśmy :) Wpisujcie w jakich miastach mieszkamy.
-
Ja też oryginalnie Warszawa Mokotów 🙂 ale od 14 lat Kaszuby
-
To ja odwrotnie bo aktualnie przebywam na pracy zdalnej na Pomorzu 🙂
-
-
-
hej,nie mam jeszcze zdjęcia, sorry. Jestem z Łomży i mieszkam tutaj, ale Warszawa też jest mi bliska bo tam się uczyłam i tam poznałam mojego męża. Przez 7 lat mieszkaliśmy w Piasecznie.
-
Ja pochodze z Tczewa, niedaleko Gdanska – od 7 lat w Londynie:)
-
Hej
Ja mieszkam w Legionowie pod Warszawą.
Pozdrowienia dla wszystkich.
-
Mieszkam w Krępcu koło Świdnika. Należę do Kościoła Chrześcijan Wiary Ewangelicznej w Świdniku. Kochani ludzie, wspaniałe nauczania. W razie jakbyście szukali Jezusa – to jest u nas! 🙂 pozdrawiam wszystkich serdecznie!
-
O proszę, a ja jestem ze Swidnika, nie spodziewałam się, ze ktos tez jest tu z tak bliska 🙂
-
-
Cześć wszystkim 🙂 Mieszkam w Krapkowicach, woj. opolskie. Zapraszam w odwiedziny, mamy tu niedaleko piękne góry 🙂
-
Dorota- Warszawa
Podoba mi się pomysł zorganizowania spotkania w Warszawie ?
-
Moje rodzinne miasto,to Goleniów – zachodniopomorskie. Obecnie mieszkam w Wołominie niedaleko Warszawy. Choć poszukuje obecnie mieszkania, więc może niedługo będę i w Warszawie
-
Dobry wieczór wszystkim 🙂 Mieszkam w Krakowie – skontaktujcie się, gdyby ktoś się wybierał:-)
-
Ja z Oleśnicy Pod Wrocławiem pozdrawiam wszystkich 🙂
-
pochodzę z zachodniopomorskiego ale mieszkam w Belgii z rodziną , którą tutaj założyłam.
-
Witajcie ja od 10 lat mieszkam z mężem i córką w Lubinie (dolnośląskie), wcześniej mieszkaliśmy we Wrocławiu 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć.